Ny alliance vil have lokal mad på tallerkenen fra "verdens bedste landbrugsjord"

Region Sjælland og Business Lolland-Falster er gået sammen i en ny fødevarealliance med målet om at skabe en både økonomisk stærkere og sundere region.
Heino Knudsen (S), regionsrådsformand i Region Sjælland, mener, at regionen skal udnytte sit landbrugspotentiale til at sætte flere lokale og regionale fødevarer på spisebordet. | Foto: Maud Lervik
Heino Knudsen (S), regionsrådsformand i Region Sjælland, mener, at regionen skal udnytte sit landbrugspotentiale til at sætte flere lokale og regionale fødevarer på spisebordet. | Foto: Maud Lervik

Klimakrise, diversitetskrise, sundhedskrise, bæredygtig produktion af fødevarer og arbejdspladser i landsdistrikterne. 

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Det nye partnerskab i Vendsysel vil håndtere 800.000 tons biomasse om året. | Photo: Christian Falck Wolff

    Nyt biogas-samarbejde søger om udvidelse

    For abonnenter

    Listen med landbrugshandler over fem millioner leveres dagligt via Resights. | Foto: Mikkel Kjær

    Her er de seneste landbrugshandler

    Læs også