Avlsforening udpeger ny chef

31-årig rådgiver træder til som ny frontfigur hos Dansk Holstein. 
Nanna Hammershøj Christoffersen er ny chef Dansk Holstein. | Foto: Dansk Holstein / PR
Nanna Hammershøj Christoffersen er ny chef Dansk Holstein. | Foto: Dansk Holstein / PR

Nanna Hammershøj Christoffersen er per 1. april 2024 ny chef for avlsforeningen Dansk Holstein. Det oplyser foreningen i en pressemeddelelse

31-årige Nanna Hammershøj Christoffersen kommer med erfaring som kvægrådgiver hos D&K Gruppen og avlsrådgiver hos Vikingdanmark. 

”I en tid med hurtig teknologisk udvikling, en kvægsektor under forandring, stort klimafokus og ændrede forbrugerpræferencer er det afgørende for Dansk Holstein at forblive relevant, og engagere en bredere gruppe af interessenter,” udtaler bestyrelsesformand Johnny Nielsen og tilføjer: 

”Vi er overbeviste om, at Nanna med hendes ekspertise og personlighed vil hjælpe os med at nå ud til nye målgrupper, øge vores relevans for medlemmerne og inspirere den næste generation af kvægavlere.”

Dansk Holstein er en interesseorganisation for kvægbrugere ”med interesse for avlsarbejdet med den sortbrogede ko.” Avlsforeningen består af en hovedbestyrelse og 11 lokale afdelinger. Hovedbestyrelsen og -foreningen holder til i Aarhus. 

Nanna Hammershøj Christoffersen ser frem til arbejdet i Dansk Holstein, hvor hun bl.a. vil fokusere på at tiltrække ”unge talenter” til branchen.

”Vi vil fokusere på innovative markedsføringsstrategier, der taler direkte til den næste generation af landmænd og inspirerer dem til at engagere sig i kvægavlens spændende verden,” udtaler hun. 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Det nye partnerskab i Vendsysel vil håndtere 800.000 tons biomasse om året. | Foto: Christian Falck Wolff

Nyt biogas-samarbejde søger om udvidelse

For abonnenter

Listen med landbrugshandler over fem millioner leveres dagligt via Resights. | Foto: Mikkel Kjær

Her er de seneste landbrugshandler

Læs også