Dava Foods vil sætte yderligere fut under innovationen

Derfor har ægkoncernen netop ansat en ny produktspecialist. 
Anika Walker er ny produktspecialist i Dava Foods. | Foto: Pr/dava Foods
Anika Walker er ny produktspecialist i Dava Foods. | Foto: Pr/dava Foods

Der skal i fremtiden komme flere sunde og bæredygtige alternativer af æg og grønne proteiner fra Dava Foods-koncernen - og med det skal der også skrues på for udviklingen og lanceringen af nye produkter. 

Derfor har ægkoncernen ansat en ny produktspecialist til netop dette, skriver selskabet i et opslag på LinkedIn, nemlig Anika Walker. 

”Det er med stor glæde, at vi har fået Anika med på holdet i DAVA Foods, og hun bliver en central person i vores innovation, hvor hun sammen med DAVAs innovations teams og styregruppe skal udvikle, teste og præsentere nye produkter,” udtaler Dava Foods’ marketingdirektør, Sune Andersen. 

Anika Walker kommer fra en stilling som produktudviklinger i Carl J Nielsen og har desuden baggrund som kok og køkkenchef, ligesom hun er uddannet produktionsteknolog med speciale i fødevarer. 

(Denne artikel er bragt af AgriWatch’ søstermedie FødevareWatch)

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Det nye partnerskab i Vendsysel vil håndtere 800.000 tons biomasse om året. | Foto: Christian Falck Wolff

Nyt biogas-samarbejde søger om udvidelse

For abonnenter

Listen med landbrugshandler over fem millioner leveres dagligt via Resights. | Foto: Mikkel Kjær

Her er de seneste landbrugshandler

Læs også