Hamlet Protein hiver ny kommerciel direktør ind i ledelsen

Proteinproducenten peger på en ny mand i spidsen for selskabets kommercielle drift. Han bliver ligeledes en del af ledelsesteamet.
Pressefoto
Pressefoto

Proteinproducenten Hamlet Protein ansætter Simon Martyn som ny kommerciel direktør. 

Det fremgår af en pressemeddelelse, at han bliver en del af ledelsesteamet og skal drive selskabets ”vækstdagsorden” yderligere. 

Simon Martyn er uddannet fra Bicton College of Agriculture og kommer med en international baggrund i globale virksomheder som Nutriad og Adisseo. 

”Jeg er glad for, at Simon påtager sig rollen som Commercial Director i vores virksomhed. Med hans dybe brancheerfaring vil han bringe forretningskontinuitet, praktisk markedskendskab og en stærk track record af samarbejde med distributører og nøglekunder med til Hamlet Protein,” udtaler adm. direktør, Erik Visser.

Simon Martyn tager over efter Jan Kamphof, der for nylig kom til Schothorst Feed Research som deres nye direktør. 

Hamlet Protein henter driftsdirektør hos fødevarekoncern

Det er ikke mere end en måned siden, Hamlet Protein løftede sløret for deres nye driftsdirektør, der kommer med en baggrund fra bl.a. Rynkeby Foods, Capri Sun, Kohberg og senest Good Food Group og har en MBA fra universitet Brunel i London. 

Han skal nu være med til at optimere produktionen og stå for driften af selskabets produktionsanlæg i Danmark og USA samt for indkøb og laboratorier, beskrev AgriWatch dengang.

Hamlet Protein producerer sojabaserede proteiningredienser og fiberspecialiteter til svin, fjerkræ, drøvtyggere og akvakultur på to produktionsanlæg i Danmark og USA. 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Det nye partnerskab i Vendsysel vil håndtere 800.000 tons biomasse om året. | Foto: Christian Falck Wolff

Nyt biogas-samarbejde søger om udvidelse

For abonnenter

Listen med landbrugshandler over fem millioner leveres dagligt via Resights. | Foto: Mikkel Kjær

Her er de seneste landbrugshandler

Læs også