Semler Agro ændrer i organisationen og ansætter to markedschefer

Semler Agro ændrer i ledelsesstrukturen og ansætter to markedschefer og en områdeansvarlig, som skal bringe John Deere-forhandleren tættere på kunderne, siger direktør.

Opdateret: Semler Agro ansætter to markedschefer og én områdeansvarlig, ikke tre markedschefer.

Semler Agro, der er landsdækkende forhandler af John Deere-maskiner, ændrer i ledelsesstrukturen og ansætter to markedschefer og en områdeansvarlig.

Der er tale om David Pedersen, der bliver markedschef for landbrugsprodukterne, Nikolaj Strøier, der bliver områdeansvarlig for brugt- og udlejningsområdet, samt Kristian de Fine Licht, der står for have-, park- og golfmaskiner.

Tidligere har Semler Agro haft én salgsdirektør, men efterfølgende skal de referere til adm. direktør Lars Beck.

Det skriver Semler Agro i en pressemeddelelse.

“Vi er på en transformationsrejse og vil gerne være en drivende kraft i landbrugets teknologiske og grønne omstilling. Samtidig har vi et ønske om at være så tæt på vores kunder som overhovedet muligt. Den nye organisation rykker os et led tættere på vores kunders hverdag og giver større autonomi til hvert område,” udtaler Lars Beck. 

David Pedersen markedschef for landbrugsprodukterne, udtaler:

“Branchen er på en spændende rejse lige nu, og Semler Agro er helt i front. Vi kigger ind i en voksende digitalisering af landbruget, hvor både den rette software og hardware skal give landmændene mest effekt i hverdagen. Semler Agro kommer til at sætte retningen - ikke kun med John Deere, men også med Sulky, Väderstad og Kramer.”

David Pedersen kommer fra en lignende stilling hos maskinproducenten Fendt Agco, er uddannet agronom og har en fortid med John Deere i både Australien og USA samt Väderstad i Danmark.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også


Jord og handler med landbrugsejendomme til en værdi på over 5 mio. kr registreres i listen, når de bliver tinglyst. | Foto: Aleksander Klug

Her er de seneste landbrugshandler

For abonnenter