Forening satser forsigtigt på proteiner som fødevarer
En række bornholmske landmænd tager et skridt hen mod dyrkning af proteiner til fødevarer i stedet for svinefoder for at optimere deres indtjening.
![Foto: privatfoto / Dakofo](https://photos.watchmedier.dk/watchmedier/resize:fill:3840:0:0/plain/https://photos.watchmedier.dk/Images/article12261373.ece/ALTERNATES/schema-16_9/doc7b97ede2ep1gy4lqb81.jpg)
Grundtanken med den nye satsning fra den bornholmske forening Foods Bornholm er, at opnå højere indtægter på at sælge afgrøder som fødevarer i stedet for svinefoder.
Allerede abonnent?Log ind her
Læs hele artiklen
Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.
Med din prøveperiode får du:
Få fuld adgang til dig og dine kollegaer
Start et gratis virksomhedsprøveabonnementRelaterede artikler
Landboforening åbner porten for plantebaserede fødevarer
For abonnenter