Rådgivningsvirksomhed opretter nyt datterselskab

Agrovi opretter et datterselskab til dets internationale agronomitjenester. Det sker med en mission om at brede rådgivningen om regenerativt landbrug i hele Europa.
Foto: Casper Dalhoff/Ritzau Scanpix
Foto: Casper Dalhoff/Ritzau Scanpix

Rådgivningsvirksomheden Agrovi har oprettet et selskab, der fremover skal håndtere store landbrug med flere forskellige geografiske placeringer.

Agrovi vil med den nye satsning være førende leverandør af viden inden regenerative landbrugsmetoder for store virksomhedslandbrug, fremgår det på virksomhedens hjemmeside.

Datterselskabet Agroganic, skal fremover udelukkende arbejder med landbrug uden for Danmarks grænser.

”Flytningen af den internationale kundebase til Agroganic er en strategisk udvikling for at kunne levere agronomiske tjenester og løsninger af høj kvalitet til en voksende liste af kunder i hele Europa,” står der skrevet på hjemmesiden.

Niels Peter Ravnsborg, der er adm. direktør i Agrovi, mener, at regenerativt landbrug er en vigtig brik i at bekæmpe klima- og biodiversitetskrisen.

”Selv om vi er nødt til at imødegå den stigende efterspørgsel efter fødevarer og landbrugsprodukter, skal dette imødekommes med ansvarlige landbrugsmetoder, der også fokuserer på biodiversitet og kulstofbinding. Vi har den viden, der skal til for at gøre det, ved at kombinere vores ekspertise inden for alternative afgrødeproduktionssystemer, storskala-landbrug og agroøkologi, udtaler han.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Det nye partnerskab i Vendsysel vil håndtere 800.000 tons biomasse om året. | Foto: Christian Falck Wolff

Nyt biogas-samarbejde søger om udvidelse

For abonnenter

Listen med landbrugshandler over fem millioner leveres dagligt via Resights. | Foto: Mikkel Kjær

Her er de seneste landbrugshandler

Læs også