EU-milliarder fosser ind i Italien – åbner for stort dansk fødevarepotentiale
Nye EU-fonde til udbygning af den italienske fødevaresektor åbner døren for eksport af dansk specialiteter indenfor optimering af produktion og især grøn omstilling. Dansk delegation til landet vil også opfordre EU til modernisering af regulering på området.
![Foto: Alessandro Bianchi/Reuters/Ritzau Scanpix](https://photos.watchmedier.dk/watchmedier/resize:fill:3840:0:0/plain/https://photos.watchmedier.dk/Images/article14479455.ece/ALTERNATES/schema-16_9/20160718-043410-3-3500x1965ma.jpg)
EU-milliarderne ruller ind i Italien som følge af EU’s genopretningspakker efter pandemien. Derfor er en række selskaber indenfor især ingredienssektoren gået sammen med brancheorganisationen Landbrug & Fødevarer om et målrettet eksportindtog i landet.
Allerede abonnent?Log ind her
Læs hele artiklen
Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.
Med din prøveperiode får du:
Få fuld adgang til dig og dine kollegaer
Start et gratis virksomhedsprøveabonnementRelaterede artikler
De globale fødevarepriser fortsætter nedad
For abonnenter