Danish Agro indleder samarbejde i de baltiske lande med amerikansk techfirma

Den danske grovvarekoncern Danish Agro har indgået distributionsaftaler med det amerikanske selskab Trimble om salg og service af alle selskabets løsninger til præcisionslandbrug i de baltiske lande.
Pressefoto
Pressefoto

Et spritnyt samarbejde mellem amerikanske Trimble og Danish Agros datterselskaber, Baltic Agro Machinery, i Estland, Letland og Litauen skal styrke de baltiske landes position på området for præcisions landbrug.

Det oplyser Danish Agro i en pressemeddelelse.

Trimble leverer hardware og software løsninger til præcisions landbrug til alle sæsoner – fra såning til høst – til både mindre og store landbrug. Selskabets løsninger kan anvendes på og sammen med det meste udstyr på bedriften.

”Vi er glade for at annoncere dette samarbejde, idet værktøjer og teknologier til præcisionslandbrug hele tiden bliver mere væsentligt for landbruget. Med Trimble gør vi det muligt at have løsninger til præcisionslandbrug på tværs af varemærker og til alle landmænd på de baltiske markeder,” udtaler koncerndirektør for Agribusiness Machinery i Danish Agro, Jens Skifter, imeddelelsen.

Danish Agros svenske datterselskab lander rekordresultat

I løbet af efteråret 2022 kommer de tre lokale selskaber i de baltiske lande til at forberede og lancere produkterne fra Trimble. Selskaberne er forhandlere af brands som CLAAS, New Holland, Fendt og Horsch.

”Vi er overbevist om, at det er en fordelagtig løsning for fremtiden. Baltiske landmænd er blandt de mest avancerede i præcisionslandbrug i Europa, og vi ser et kæmpestort potentiale i at støtte dem med forenklede arbejdsgange og innovativ teknologi, der er let at anvende, for at løse fælles udfordringer og maksimere produktivitet og ROI,” udtaler Severine Brisset, der er regional salgsdirektør hos Trimble.

I Danmark har Danish Agro et velfungerende samarbejde med Geoteam, der er distributør af Trimbles løsninger.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Det nye partnerskab i Vendsysel vil håndtere 800.000 tons biomasse om året. | Foto: Christian Falck Wolff

Nyt biogas-samarbejde søger om udvidelse

For abonnenter

Listen med landbrugshandler over fem millioner leveres dagligt via Resights. | Photo: Mikkel Kjær

Her er de seneste landbrugshandler

Læs også