AgriWatch

Sagro henter ny chef inden for planter og miljø

Rådgivningsvirksomheden Sagro erstatter den nuværende konstituerede chef for plante- og miljøafdelingen med Klaus Hvas Sørensen, der seneste har arbejdet hos fødevarestyrelsen som sektionschef.

Klaus Hvas Sørensen har en uddannelse som cand. agro. med speciale i planteproduktion, økonomi, miljø og lovgivning.

En ny mand tager over som chef for planter og miljø i rådgivningsvirksomheden Sagro.

Således tiltræder Klaus Hvas Sørensen d. 1. september, hvor han overtager posten efter Christian Hansen, der siden april har været konstitueret chef for afdelingen, fremgår det af en pressemeddelelse.

Torben Jensen, der er direktør hos Sagro, nævner i forlængelse af ansættelsen, at den nye direktør er vigtig, på grund af de miljø- og naturtiltag, der er i gang ude på gårdene. Herunder ESG-regnskaber og dyrkning af afgrøder til fødevarer.

”Derfor har det været meget vigtigt at finde den helt rigtige chef for Planter og Miljø, hvor en stor del af disse opgaver ligger,” siger han i meddelelsen.

Sagro voksede på minkrådgivning sidste år - forventer nyt område vil boome

Valget er faldet på den 48-årige Klaus Hvas Sørensen, der seneste har arbejdet hos fødevarestyrelsen som sektionschef. Yderligere kommer han med 11 års erfaring indenfor rådgivning af planteavl og miljø, da han ad to omgange har været ansat hos Landbo Limfjord.

”Selvom det er et stort arbejde at være chef for mere end 50 medarbejdere, har vi haft et ønske om at finde en kandidat, der har erfaring med rådgivning og et godt kendskab til primærproduktionen,” siger Torben Jensen.

Klaus Hvas Sørensen har desuden en uddannelse som cand. agro. med speciale i planteproduktion, økonomi, miljø og lovgivning. Til sit nye job siger han:

”Jeg glæder mig meget til at møde kollegerne og lære Sagro bedre at kende. Jeg går ydmygt til opgaven med en vished om, at landbruget og rådgivere står foran en stor opgave de næste mange år. Det ser jeg dog ikke som noget negativt, og jeg ser frem til at være en del af denne omstilling.”

Rådgivere forventer god dansk høst: ”Brug den sunde fornuft”

Rådgivere ser ud over landbruget: ”Vi er bedre end Deloitte og KPMG her”

Mere fra AgriWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AgriWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch