Plantefars vs. oksekød: Se, hvilken bøf der vandt forskerens egen smagstest med vennerne
Alle taler om det store potentiale i plantebaserede fødevarer, der både skal være med til at redde klimaet og brødføde den voksende befolkning. Nu skal planter til grisefoder med bismag gennem et nyt forskningsprojekt gøres til sublim mad på middagsbordet.
![Foto: Finn Frandsen](https://photos.watchmedier.dk/watchmedier/resize:fill:3840:0:0/plain/https://photos.watchmedier.dk/Images/article14228036.ece/ALTERNATES/schema-16_9/doc7lsuca6iqwh9tf0kack.jpg)
Af KLAUS DOHM
Det er ikke så sært, at lige netop Christian Bugge Henriksen står i spidsen for et stort forskningsprojekt, der netop er sat i gang for at få danskerne til at ”elske plantekost”. Og som skal udpege de planter, som normalt bruges til f.eks. grisefoder, der bedst kan blive til sublim mad på middagsbordet.
Allerede abonnent?Log ind her
Læs hele artiklen
Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.