AgriWatch

Tomatproducent anker navne-dom

Den fynske tomatvirksomhed Nordic Greens, der indtil for nylig hed Alfred Pedersen og Søn, har valgt at anke dommen om retten til at bruge det nye navn.

Foto: Benjamin Nørskov

Gartneriet Nordic Greens, der for nogle er kendt for navnet Alfred Pedersen og Søn, kommer ikke til at trække sig fra den iganværende navnefejde uden kamp.

Det skriver Fyens.dk.

I sidste uge blev det offentliggjort, at virksomheden ifølge en kendelse fra Sø- Handelsretten skal skifte navn på sine tre datterselskaber, efter at frugt- og grøntsagsselskabet Northern har krævet et forbud mod navnet, da de minder for meget om hinanden.

Efter et bestyrelsesmøde har virksomheden onsdag dog besluttet at anke dommen til landsretten.

”Vi har brugt mange ressourcer på navneskiftet, blandt andet har vi købt internetdomæner, der ikke var billige. Før vi gjorde det, brugte vi meget krudt på at undersøge tingene grunding og fandt ikke noget, der stod i vejen, så vi har absolut været i god tro,” siger Mads Pedersen, der er direktør og ejer i selskabet.

Navnet blev skiftet kort før jul og bliver hovedsageligt brugt som navnet på selskaber og firmaer, imens grøntsagerne i detailhandlen stadig bliver solgt under navnene ”Katrine og Alfreds” og ”Pedersens udvalgte”.

(Denne artikel er bragt af AgriWatchs søstermedie FødevareWatch.)

Høje energipriser giver landets største gartneri ekstraregning på stort millionbeløb

Gartnerier: Regeringens skattereform kan smadre konkurrenceevne

EU åbner for hjælpepakker til virksomheder ramt af energikrise

Mere fra AgriWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AgriWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch