Nye fødevarenetværk skaber tættere bånd mellem lokale producenter og forbrugere
Større fokus på lokalt producerede fødevarer har skabt grobund for lokalt forankrede netværk, der forsøger at hjælpe mindre fødevareproducenter med alt fra transport til logistik og salgs-portaler.
![Arkivfoto | Foto: Peter Hove Olesen/Politiken/Ritzau Scanpix](https://photos.watchmedier.dk/watchmedier/resize:fill:3840:0:0/plain/https://photos.watchmedier.dk/Images/article13190269.ece/ALTERNATES/schema-16_9/20081205-122054-pf-1920x1079we.jpg)
Michael Møller er en mand med mange kasketter for tiden.
Allerede abonnent?Log ind her
Læs hele artiklen
Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.
Med din prøveperiode får du:
Få fuld adgang til dig og dine kollegaer
Start et gratis virksomhedsprøveabonnementRelaterede artikler
Fødevareminister giver bud på retning for klimamad
For abonnenter
Madens Folkemøde fejrer maden midt i en fødevarekrise
For abonnenter