AgriWatch

Landets største landboforening hyrer tidligere godsdirektør

Rådgivningsvirksomheden Fjordland har hentet den tidligere direktør for Overgaard Gods ind som ny virksomhedsrådgiver.

Foto: Fjordland/PR

Fjordland, der er landets største landboforening, har tilegnet sig en ny rådgiver med et prominent CV.

Således har rådgivningsselskabet ansat Claus Berggren, der tidligere har været adm. direktør for Overgaard Gods, som virksomhedsrådgiver.

Det skriver Fjordland i en pressemeddelelse.

”Her skal han indgå i teamet af virksomhedsrådgivere, hvor han udover at servicere egen kundeportefølje med driftsøkonomisk rådgivning, også skal være med til at profilere Fjordlands rådgivningstilbud omkring Lemvig samt yde ledelses- og projektrådgivning til kunderne,” fremgår det af meddelelsen.

Foruden at være ny virksomhedsrådgiver er Claus Berggren viceborgmester i Randers Kommune. Fra 2010 til 2019 var hans direktør for Overgaard Gods, hvor der drives 2.377 hektar jord heraf 400 hektar skovbrug samt en svineproduktion med 1.600 årssøer.

Før dette har han haft direktørstillinger i blandt andet Arla.

Fjordland har omkring 1700 medlemmer, 6000 kunder og 215 ansatte. Landboforeningen er blevet dannet efter fusionen mellem Landboforeningen Limfjord, Lemvigegnens Landboforening og LandboThy.

Mere fra AgriWatch

Agri Nord sætter navn på ny topchef

Efter Kim Koch blev afskediget i april for ”økonomiske uregelmæssigheder” har Agri Nord fundet den nye person til rådgivningsselskabets toppost.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AgriWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch