Plovekspert køber ny grund som fremtidsinvestering

Med købet af en stor gård står Ploveksperten nu over for en stor renovering, hvor staldbygninger skal forvandles til plovcenter. Købet markerer et nyt kapitel for virksomheden.
Her ses grunden og gården på 4000 m2, som Ploveksperten har købt i Vils. Staldbygningerne står over for en stor renovation, der skal ende ud i et nyt plovcenter. Pressefoto
Her ses grunden og gården på 4000 m2, som Ploveksperten har købt i Vils. Staldbygningerne står over for en stor renovation, der skal ende ud i et nyt plovcenter. Pressefoto

Siden 1. maj har Ploveksperten været indehaver af en ny grund, kun få kilometer fra virksomhedens nuværende adresse.

Selskabet, der tilbyder justering og rådgivning indenfor alle plovtyper, har købt en gård i Vils, som nu står overfor en stor renovering med et helt nyt plovcenter for øje. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Indehaver af Ploveksperten, Jens Iversen, siger at investeringen skyldes tanker på fremtiden, og handlen markerer derfor et nyt kapitel for virksomheden, der blev grundlagt i 2017.

”Vi står overfor at skulle forandre 4000 m2 staldbygninger til 4000 m2 plovcenter, med værksted, lager til nye og brugte plove, lager til slid- og reservedele, klargøringshal, udstillingslokaler, mødelokale, kontor og kantine, så det er en længere og meget spændende proces, vi netop er gået i gang med”, siger han i pressemeddelelsen.

Claas udvider fabrik - smider trecifret millionbeløb i ny investering

Oveni hatten får virksomheden 2,2 hektar jord til, som kan bruges til demonstrationer og test, hvilket ses som en styrkelse af firmaet, lyder det i meddelesen.

”Vi forventer at ombygningen kommer til at vare et til to år og det er derfor vigtigt for mig, at jeg kan fokusere på firmaet, mens en anden tager sig af ombygning, med mig på sidelinjen”, udtaler Jens Iversen med henblik på, at der nu søges efter en person til at stå i spidsen for ombygningen.

Smågriseproducent går på opkøbsjagt efter jord - sigter efter mere end 1000 hektar

Vestjysk landbrug er gået i gang med stor udvidelse af biogasanlæg

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Det nye partnerskab i Vendsysel vil håndtere 800.000 tons biomasse om året. | Foto: Christian Falck Wolff

Nyt biogas-samarbejde søger om udvidelse

For abonnenter

Listen med landbrugshandler over fem millioner leveres dagligt via Resights. | Foto: Mikkel Kjær

Her er de seneste landbrugshandler

Læs også