Direktør: Kriserne har lært os en værdifuld lektie om, hvor skrøbeligt fødevaresystemet er

De seneste års kriser har vist os, hvor meget vi har behov for et mere robust fødevaresystem, mener direktør for fødevarecenter. Et lokalt fødevaresystem og mere selvforsyning er løsningen, siger han.
Foto: PR / NCLF
Foto: PR / NCLF

Vi bør tage ved lære af coronapandemien og krigen i Ukraine og få skabt et dansk fødevaresystem, der er robust nok til at modstå kriser som dem, der de seneste år har sendt rystelser gennem verdensmarkedet.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Det nye partnerskab i Vendsysel vil håndtere 800.000 tons biomasse om året. | Foto: Christian Falck Wolff

    Nyt biogas-samarbejde søger om udvidelse

    For abonnenter

    Listen med landbrugshandler over fem millioner leveres dagligt via Resights. | Foto: Mikkel Kjær

    Her er de seneste landbrugshandler

    Læs også