Direktør: Kriserne har lært os en værdifuld lektie om, hvor skrøbeligt fødevaresystemet er
De seneste års kriser har vist os, hvor meget vi har behov for et mere robust fødevaresystem, mener direktør for fødevarecenter. Et lokalt fødevaresystem og mere selvforsyning er løsningen, siger han.
![Foto: PR / NCLF](https://photos.watchmedier.dk/watchmedier/resize:fill:3840:0:0/plain/https://photos.watchmedier.dk/Images/article13902723.ece/ALTERNATES/schema-16_9/doc7kgjglxfxqc1l4ujz1hc.jpg)
Vi bør tage ved lære af coronapandemien og krigen i Ukraine og få skabt et dansk fødevaresystem, der er robust nok til at modstå kriser som dem, der de seneste år har sendt rystelser gennem verdensmarkedet.
Allerede abonnent?Log ind her
Læs hele artiklen
Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.
Med din prøveperiode får du:
Få fuld adgang til dig og dine kollegaer
Start et gratis virksomhedsprøveabonnementRelaterede artikler
Danskere køber gerne lokale fødevarer i krisen
For abonnenter