Semler Agro sætter fart på strategi med nye tiltag: Vil styrke sin markedsposition

En ny fælles base og flere kompetencer skal accelerere den eksisterende strategi i Semler Agro. Nye medarbejdere skal eksekvere på digitaliseringen for at styrke maskinhandlens position på markedet, fortæller direktør.
Foto: PR/Semler Agro
Foto: PR/Semler Agro

Der skal mere fart på de strategiske planer for Semler Agro.

Det betyder, at der skal flere og nye kompetencer til maskinhandlen samt en fælles base i Kolding.

Maskinhandlen rykker derfor en lang række ansatte og administrative funktioner til byen, der skal være ny base for 20-25 medarbejdere, der i dag er spredt forskellige steder i landet.

Andre kommer til virksomheden i forbindelse med at Semler Agro nu sætter fart på sin strategi om at øge digitalisering af virksomheden. Men det betyder også et farvel til flere af de eksisterende ansatte.

”Vi kommer til at ansætte en 8-10 nye medarbejdere og i samme ombæring afskedige nogle enkelte stykker, vi desværre ikke har kunnet finde plads til andetsted, selvom vi har prøvet,” siger Lars Beck, adm. direktør i Semler Agro til AgriWatch.

Semler Agro skifter direktør

Det sker for at sætte mere fart på den eksisterende strategi hos maskinhandlen og skal være med til at strømline virksomhedens services både internt og mod kunderne, forklarer han.

”Det er et vigtigt skridt mod at skabe ét samlet Semler Agro. Det har været en prioritet, siden jeg tiltrådte i december. Vi er på rette vej, og nu er tiden inde til at tage hul på næste step af strategien og integrationen,” siger Lars Beck.

Som en del af den nye strategi vil Semler Agro arbejde mere kundefokuseret, for igen at styrke og fremtidsikre sin position på markedet.

”Det er en branche, der udvikler sig med stor hast, og vi skal fortsat investere i udviklingen af vores forretning. Derfor kommer vi både til at byde nye kompetencer velkommen og sige farvel til nogle,” siger topchefen.

”Det er en langsigtet beslutning, der skal sikre fortsat vækst og vores stærke position på markedet og gøre os endnu mere standardiserede og digitale i vores arbejdsgange.”

Semlers blik er rettet mod udvikling fremfor bundlinje: ”Vi er ikke bange for at investere”

Direktør i stor maskinforhandler: ”Vi skal være dobbelt så store i 2030”

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Det nye partnerskab i Vendsysel vil håndtere 800.000 tons biomasse om året. | Foto: Christian Falck Wolff

Nyt biogas-samarbejde søger om udvidelse

For abonnenter

Listen med landbrugshandler over fem millioner leveres dagligt via Resights. | Foto: Mikkel Kjær

Her er de seneste landbrugshandler

Læs også