AgriWatch

Kommunikationsdirektør forlader Landbrug & Fødevarer

Landbrug & Fødevarer skal lede efter endnu en ledende skikkelse, da kommunikationsdirektøren har sagt op efter halvandet år på posten.

Lasse Bastkjær Jensen vender nu retur til Danmarks Radio. | Foto: L&F

Det blev til en returbillet for Lasse Bastkjær Jensen, der ved årsskiftet forlader stillingen som kommunikationsdirektør i Landbrug & Fødevarer efter halvandet år på posten.

Modtag AgriWatchs nyhedsbrev gratis!

Han får således igen Danmarks Radio som arbejdsgiver. Her skal han være direktør for Strategi og Kommunikation.

Det skriver han på Linkedin.

"På tværs af discipliner og kolleger på Axelborg – og ikke mindst med hjælp fra vores kolleger i foreninger og medlemsvirksomheder – fik vi i fællesskab lavet en virkelig god omdømmeindsats frem mod landbrugsaftalen. Og heldigvis ligger der endnu flere gode ting klar i pipeline," skriver han blandt andet.

Lasse Bastkjær Jensen tiltrådte stillingen som kommunikationsdirektør i Landbrug & Fødevarer 1. juni 2020, hvor han erstattede Christian Hüttemeier, der skiftede til Venstre.

Med Lasse Bastkjær Jensens opsigelse er lobbyorganisationen både på jagt efter en ny adm. direktør, finansdirektør og altså kommunikationsdirektør.

Mere fra AgriWatch

Forslag: Avlere skal have mink PCR-testet hver uge

Fødevarestyrelsen skal PCR-teste mink på alle farme i Danmark en gang om ugen. Sådan lyder forslaget fra regeringen, der dog ikke kan svare på, hvordan det skal foregå. Umuligt, lyder det fra formand.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AgriWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch