Fra fejedreng til direktør i slagteri: "Den største overvejelse var, om jeg er god nok"

Et helt liv med sidemandsoplæring har rustet Himmerlandskøds kommende direktør til opgaven. Gennem tiden har slagteriselskabet vokset sig til en af de største spillere på det danske kreaturmarked, og det skaber også en vis ærefrygt for Lars Andersens arvtager.
Christoffer Andersen er kørt i stilling til at overtage direktørposten i Himmerlandskød fra sin far Lars Andersen. | Foto: PR/Himmerlandskød
Christoffer Andersen er kørt i stilling til at overtage direktørposten i Himmerlandskød fra sin far Lars Andersen. | Foto: PR/Himmerlandskød

Han startede som fejedreng, men står nu på vippen til at blive direktør for Danmarks største private kreaturslagteri.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Listen med landbrugshandler over fem millioner leveres dagligt via Resights. | Foto: Mikkel Kjær

    Her er de seneste landbrugshandler

    Læs også