AgriWatch

Fra fejedreng til direktør i slagteri: "Den største overvejelse var, om jeg er god nok"

Et helt liv med sidemandsoplæring har rustet Himmerlandskøds kommende direktør til opgaven. Gennem tiden har slagteriselskabet vokset sig til en af de største spillere på det danske kreaturmarked, og det skaber også en vis ærefrygt for Lars Andersens arvtager.

Christoffer Andersen er kørt i stilling til at overtage direktørposten i Himmerlandskød fra sin far Lars Andersen. | Foto: PR/Himmerlandskød

Han startede som fejedreng, men står nu på vippen til at blive direktør for Danmarks største private kreaturslagteri.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AgriWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch