AgriWatch

Fra fejedreng til direktør i slagteri: "Den største overvejelse var, om jeg er god nok"

Et helt liv med sidemandsoplæring har rustet Himmerlandskøds kommende direktør til opgaven. Gennem tiden har slagteriselskabet vokset sig til en af de største spillere på det danske kreaturmarked, og det skaber også en vis ærefrygt for Lars Andersens arvtager.

Christoffer Andersen er kørt i stilling til at overtage direktørposten i Himmerlandskød fra sin far Lars Andersen. | Foto: PR/Himmerlandskød

Han startede som fejedreng, men står nu på vippen til at blive direktør for Danmarks største private kreaturslagteri.

Generationsskifte har været på tapetet hos Himmerlandskød siden 2007, hvor den nuværende direktør Lars Andersens børn Christoffer og Louise Andersen over årene har fået flere og flere andele i selskabet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AgriWatch

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch