Fra fejedreng til direktør i slagteri: "Den største overvejelse var, om jeg er god nok"

Et helt liv med sidemandsoplæring har rustet Himmerlandskøds kommende direktør til opgaven. Gennem tiden har slagteriselskabet vokset sig til en af de største spillere på det danske kreaturmarked, og det skaber også en vis ærefrygt for Lars Andersens arvtager.
Christoffer Andersen er kørt i stilling til at overtage direktørposten i Himmerlandskød fra sin far Lars Andersen. | Foto: PR/Himmerlandskød
Christoffer Andersen er kørt i stilling til at overtage direktørposten i Himmerlandskød fra sin far Lars Andersen. | Foto: PR/Himmerlandskød

Han startede som fejedreng, men står nu på vippen til at blive direktør for Danmarks største private kreaturslagteri.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
!
!
Skal indeholde mindst 6 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også