Bregentved får ny direktør

En af Danmarks største svineproducenter har fået en ny mand til direktørposten. Anders Dolmer går derved af efter 17 år. (Opdateret)
Foto: Per Rasmussen
Foto: Per Rasmussen

Efter 17 år takker Anders Dolmer af som adm. direktør for Bregentved Gruppen, der er Danmarks næststørste svineproducent.

Den nye mand ved roret bliver Peter Amstrup-Kappel, som tiltræder stillingen den 1. oktober. Det skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Modtag AgriWatchs nyhedsbrev gratis!

"Bregentved har siden 2003 stået under Anders Dolmers ledelse og virksomheden har i den periode gennemgået en utrolig positiv udvikling. På 17 år har Bregentved udviklet sig fra traditionelt land- og skovbrug til en international virksomhed med en vidt forgrenet produktion af klimavenlige rå- og fødevarer samt forædlet træproduktion", udtaler Bregentved-ejer Christian Moltke i en pressemeddelelse.

Anders Dolmer indtræder som bestyrelsesformand for selskabet i stedet. Foruden posten som formand vil han træde ind i den daglige ledelse af Begreen, et datterselskab til Bregentved. Begreen producerer bæredygtigt el.

"Jeg glæder mig til at kunne bruge endnu flere ressourcer på den grønne omstilling end i dag. Vi producerer bæredygtig energi uden støtte, i forståelse og samarbejde med naboer, landmænd og kommuner," siger Anders Dolmer i pressemeddelelse.

Peter Amstrup-Kappel kommer fra en række ledende stillinger i Finansministeriet og konsulentvirksomheden McKinsey.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også

Landbrugshandlerne, der tinglyses, leveres af Resights. | Foto: Mikkel Kjær

Her er de seneste landbrugshandler

For abonnenter