Bregentved får ny direktør

En af Danmarks største svineproducenter har fået en ny mand til direktørposten. Anders Dolmer går derved af efter 17 år. (Opdateret)
Foto: Per Rasmussen
Foto: Per Rasmussen

Efter 17 år takker Anders Dolmer af som adm. direktør for Bregentved Gruppen, der er Danmarks næststørste svineproducent.

Den nye mand ved roret bliver Peter Amstrup-Kappel, som tiltræder stillingen den 1. oktober. Det skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Modtag AgriWatchs nyhedsbrev gratis!

"Bregentved har siden 2003 stået under Anders Dolmers ledelse og virksomheden har i den periode gennemgået en utrolig positiv udvikling. På 17 år har Bregentved udviklet sig fra traditionelt land- og skovbrug til en international virksomhed med en vidt forgrenet produktion af klimavenlige rå- og fødevarer samt forædlet træproduktion", udtaler Bregentved-ejer Christian Moltke i en pressemeddelelse.

Anders Dolmer indtræder som bestyrelsesformand for selskabet i stedet. Foruden posten som formand vil han træde ind i den daglige ledelse af Begreen, et datterselskab til Bregentved. Begreen producerer bæredygtigt el.

"Jeg glæder mig til at kunne bruge endnu flere ressourcer på den grønne omstilling end i dag. Vi producerer bæredygtig energi uden støtte, i forståelse og samarbejde med naboer, landmænd og kommuner," siger Anders Dolmer i pressemeddelelse.

Peter Amstrup-Kappel kommer fra en række ledende stillinger i Finansministeriet og konsulentvirksomheden McKinsey.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også