AgriWatch

Landmænd fortsætter protester: Tyskere er klar i tusindvis

Utilfredshed over landbrugspakker i både Tyskland og Holland har skabt store protester. Senest var det hollandske landmænd, der blokerede veje med traktorer, og d. 22. oktober er det tyske landmænd i tusindvis, der råber højt.

Foto: Twitter

I starten af oktober blokerede flere tusinde traktorer ført af vrede hollandske landmænd trafikken. Det gentog sig igen senere i oktober. Protesterne kom efter, at den hollandske regering besluttede at sænke antallet af svin i landet fra 12 mio. til 10,5 mio. for at mindske udledning af kvælstof.

Nu er tyske landmænd ligeledes klar til protester mod den tyske regerings landbrugspakke. Ifølge mediet Agrarheute er mere end 30.000 landmænd en del af bevægelsen 'Land schafft verbindung' – land skaber forbindelse, hvor en stor protest d. 22. oktober vil finde sted, hvor landmændene vil køre ind i store tyske byer med deres traktorer. Hoveddemonstrationen vil dog finde sted i Bonn, hvor det tyske landbrugsministeriums hovedkontor ligger.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AgriWatch

OECD i voldsom nedjustering af global vækstprognose

Den vestlige økonomiske samarbejdsorganisation OECD hugger et stort stykke af sine vækstforventninger. Verdensøkonomien forventes nu kun at vokse med 3 pct. i år og 2,25 pct. næste år, og tallene kan godt blive lavere, anføres det. Tidligere var forventningerne oppe på 4,5 og 3,2 pct.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AgriWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch