Tidligere CNH-chef træder ind i maskinhandlers bestyrelse

Peter Friis skal være med til at ”præge udviklingen” i Yding Smedie & Maskiner, som ”investerer massivt” i disse år. 
Peter Friis har i mere end 30 år og på tværs af en række lande arbejdet i CNH Industrials kommercielle afdelinger. | Foto: PR / Yding Smedie & Maskiner
Peter Friis har i mere end 30 år og på tværs af en række lande arbejdet i CNH Industrials kommercielle afdelinger. | Foto: PR / Yding Smedie & Maskiner

Toppen hos Yding Smedie & Maskiner har fået selskab af en ny profil med branchekendskab, da CNH Industrial-veteranen Peter Friis er indtrådt i bestyrelsen.

Det oplyser Yding Smedie & Maskinhandel i en pressemeddelelse.

Peter Friis har været hos CNH Industrial i over 30 år, senest rollen som chef for marketing og salg, head of commercial marketing and network development, for brandsene Case IH og Steyr Europe.

”I Peter Friis har vi fundet en meget relevant kombination af dyb indsigt og høj faglighed indenfor forretningsudvikling og salg. Vi investerer massivt i udviklingen af vores virksomhed i disse år, og Peter skal være med til at præge den udvikling, så vi bedst muligt understøtter vores kunders behov. Vi glæder os meget til det fremtidige samarbejde,” udtaler Jeppe Rasmussen, indehaver af Yding Smedie. 

Yding Smedie & Maskiner aflagde i slutningen af maj regnskab for 2023. Her fremgik det, at 2023 blev selskabets bedste år nogensinde målt på driftsresultatet. 

”Vores fokus på intern optimering begynder at bære frugt og det faktisk tidligere end forventet,” lød det i den forbindelse fra Jeppe Rasmussen.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Det nye partnerskab i Vendsysel vil håndtere 800.000 tons biomasse om året. | Photo: Christian Falck Wolff

Nyt biogas-samarbejde søger om udvidelse

For abonnenter

Listen med landbrugshandler over fem millioner leveres dagligt via Resights. | Foto: Mikkel Kjær

Her er de seneste landbrugshandler

Læs også