Adm. direktør går af efter syv år i kyllingekoncern

Produktionsdirektør overtager posten som adm. direktør i Danmarks ældste fjerkræsslagteri tidligere HKScan Denmark, nu Rose Poultry. 
Jukka Nielsen, adm. direktør i Rose Poltry stopper og overgiver posten til produktionsdirektør Michael Juhl Jørgensen. | Foto: Joachim Adrian
Jukka Nielsen, adm. direktør i Rose Poltry stopper og overgiver posten til produktionsdirektør Michael Juhl Jørgensen. | Foto: Joachim Adrian

Jukka Nielsen stopper efter syv år som adm. direktør for Danmarks ældste fjerkræsslagteri HKScan Denmark - nu med navnet Rose Poultry. 

Han har besluttet at træde tilbage og give stafetten videre til nuværende produktionsdirektør Michael Juhl Jørgensen. Det skriver Food Supply

”Jeg er meget stolt af, hvad vi har opnået i løbet af min tid i HKScan Denmark og jeg er glad for, at vi har en god intern efterfølger. Michael Juhl Jørgensen tager nu over. Jeg er sikker på, at den gode udvikling vil fortsætte og accelerere, da han har alt, hvad der skal til for at løfte virksomheden til et nyt niveau og et godt team omkring sig,” siger Jukka Nikkinen i en pressemeddelelse. 

Michael Juhl Jørgensen har mere end 25 års erfaring i fødevarebranchen, hvor han de seneste 16 år har været ansat i stillingen som produktionsdirektør i Rose Poultry. 

Han bliver i første omgang konstitueret direktør i Rose efter den 30. juni og bliver midlertidig EVP i den finske ledergruppe i HKScan, da virksomheden er under salg til Europas næststørste kyllingeproducent, hollandske Plukon Food Group, som forventes gennemført inden udgangen af året. 

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie FødevareWatch.)

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Det nye partnerskab i Vendsysel vil håndtere 800.000 tons biomasse om året. | Foto: Christian Falck Wolff

Nyt biogas-samarbejde søger om udvidelse

For abonnenter

Listen med landbrugshandler over fem millioner leveres dagligt via Resights. | Foto: Mikkel Kjær

Her er de seneste landbrugshandler

Læs også