Kornets Hus får ny centerleder

Den nye centerleder for det nordjyske kulturcenter, Ole Izard Høyer, tiltræder 1. marts. 
Ole Izard Høyer (tv) overtager efter Johannes Vestergaard (th), der har haft titlen som centerleder i fire år. | Foto: PR/Hans Ravn/Kornets Hus
Ole Izard Høyer (tv) overtager efter Johannes Vestergaard (th), der har haft titlen som centerleder i fire år. | Foto: PR/Hans Ravn/Kornets Hus

Afløseren til Johannes Vestergaard, der de sidste fire år har haft titel af at være centerleder for Kornets Hus, er nu fundet. 

Således vil det fra den 1. marts være Ole Izard Høyer, der står i spidsen for det nationale center, hedder det i en pressemeddelelse, hvori den nye leder bydes velkommen:

”Ole kommer med spændende nye kompetencer, som kan være med til at bygge videre på det solide fundament Johannes (Vestergaard, red.) har skab i driften af huset. Kornets Hus har i dag en meget dygtig personalegruppe, som sammen med Johannes har skabt en succesfuld attraktion. Vi er sikre på, at Ole kan føre dette videre og nå de visioner, vi har for huset,” udtaler Uffe Nielsen, formand for Kornets Hus-bestyrelsen. 

Den nye centerleder har da også klare visioner for huset. 

”Kornets Hus skal være det toneangivende nationale center for kornets mangfoldige anvendelsesmuligheder, bæredygtighed og dets historiske betydning for det danske samfund. Vores vision er at forankre Kornets Hus som en betroet ressource, inspirationskilde og omdrejningspunkt for både fagfolk og offentligheden,” udtaler Ole Izard Høyer i meddelelsen, hvor han fortsætter: 

”Som den nye chef for Kornets Hus glæder jeg mig til at bygge videre på det solide fundament og det fremragende arbejde, der allerede er lagt. Jeg ser frem til at blive en del af et dygtigt hold og sammen realisere vores vision for at fremme Kornets Hus som et nationalt center for viden, oplevelser og inspiration om korn, kornets historie, mangfoldighed og anvendelse.”

Kornets Hus har hjemme i Hjørring og er et oplevelsescenter med fokus på korn og fødevarer.

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie FødevareWatch.)

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Det nye partnerskab i Vendsysel vil håndtere 800.000 tons biomasse om året. | Photo: Christian Falck Wolff

Nyt biogas-samarbejde søger om udvidelse

For abonnenter

Listen med landbrugshandler over fem millioner leveres dagligt via Resights. | Foto: Mikkel Kjær

Her er de seneste landbrugshandler

Læs også