Deutz-Fahr-importør udvider ejerkredsen

Adm. direktør træder ind i ejerkredsen hos importør af tyske traktorer. Selskabet udvider samtidig med import af maskiner til Sverige. 

Henrik Hansen, der er adm. direktør hos Moni Worldwide, træder ind i ejerkredsen hos den danske importør af Deutz-Fahr-traktorer.

Det skriver Moni Worldwide i en pressemeddelelse.

Henrik Hansen tiltrådte som direktør for selskabet i november 2022, og det har ifølge pressemeddelelsen hele tiden været planen, at han skulle ind i ejerkredsen. Af cvr-registret fremgår det, at Henrik Hansen ejer 10-15 pct.

Dansk importør af tyske traktorer får ny direktør

Moni Worldwide overtog ved begyndelsen af 2022 importen af Deutz-Fahr traktorer til Danmark, og siden er salget vokset, lyder det i pressemeddelelsen. Samtidig overtager Moni Worldwide importen af maskiner til Sverige, ligesom selskabet melder om stigende salg i andre dele af Europa.

Kendt traktormærke annoncerer ny importør og ambitiøse vækstmål

”Vi sælger fortsat mange traktorer og mejetærskere i Ukraine, hvor landbruget i store dele af landet stadigvæk arbejder som før krigen, og vi har gang i mange andre aktiviteter på eksportmarkedet, så alt i alt kommer vi nok til at flytte 800 – 1000 enheder i år, hvilket også vil kunne ses, når vi fremlægger vores regnskab”, udtaler Henrik Hansen.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Det nye partnerskab i Vendsysel vil håndtere 800.000 tons biomasse om året. | Foto: Christian Falck Wolff

Nyt biogas-samarbejde søger om udvidelse

For abonnenter

Listen med landbrugshandler over fem millioner leveres dagligt via Resights. | Foto: Mikkel Kjær

Her er de seneste landbrugshandler

Læs også