Tidligere L&F-direktør træder ind i bestyrelsen hos foder- og biogasleverandør

Anne Arhnung tilføjer endnu en bestyrelsespost til cv’et og rykker ind hos leverandør til foder- og biogasbranchen. Selskabet blev i april købt af kapitalfond og rokerer nu i bestyrelsen.
Den tidligere L&F-direktør Anne Arhnung er medlem af flere bestyrelser, blandt andet er hun formand for biogasselskabet Linkogas. | Foto: Casper Dalhoff
Den tidligere L&F-direktør Anne Arhnung er medlem af flere bestyrelser, blandt andet er hun formand for biogasselskabet Linkogas. | Foto: Casper Dalhoff

NLM Vantinge, der bl.a forarbejder og leverer restprodukter fra andre sektorer til biogassektoren samt laver husdyrfoder, placerer nu flere stole om bestyrelsesbordet og indsætter blandt andre den tidligere L&F-direktør Anne Arhnung.

Selskabet blev i april købt af kapitalfonden Catacaps, og rokeringerne skal formodentlig ses i lyset heraf. 

Kapitalfond køber foder- og biogasleverandør

Ændringerne i bestyrelsessammensætningen fremgår af cvr-registret.

Foruden den tidligere L&F-direktør indtræder Thomas Videbæk, som er ny bestyrelsesformand, samt Nicolai Dinesen Elmstrøm. Thomas Videbæk sidder også i bestyrelsen hos Lyras, der har udviklet en ny pasteuriseringsteknologi. Derudover består bestyrelsen af Rasmus Lokvig og Thomas Ågren.

I samme ombæring udtræder Peter Ryttergaard fra bestyrelsen hos selskabet, der leverer til biogas- og foderbranchen.

Anne Arhnung er rykket ind i flere bestyrelseslokaler, siden hun stoppede i Landbrug og Fødevarer på grund af uenighed om organisationens håndtering af sexismesagen i datterselskabet Danbred.

I en pressemeddelelse udtalte hun dengang, at hun havde ”rådgivet Landbrug & Fødevarers øverste politiske ledelse til at handle ansvarligt ud fra det kodeks for god virksomhedskultur, som jeg selv har stået i spidsen for at implementere i Landbrug og Fødevarers organisation.” Siden har hun ikke ønsket at udtale sig om sagen.

Tidligere L&F-direktør stifter virksomhed: Vil gerne formalisere, at jeg er selvstændig

Efterfølgende er hun trådt ind som formand for biogasselskabet Linkogas, ligesom hun sidder i bestyrelsen hos 3-knt Biogas, der arbejder på at etablere et biogasanlæg i Trekantsområdet.

Tidligere L&F-direktør er ny formand for biogasselskab

Derudover er hun bestyrelsesmedlem i et af landets største malkekvægsbesætninger, Rønhave og det Classenske Fideicommis, der driver landbrug på Lolland og Falster, hvor Anne Arhnung stammer fra.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Det nye partnerskab i Vendsysel vil håndtere 800.000 tons biomasse om året. | Foto: Christian Falck Wolff

Nyt biogas-samarbejde søger om udvidelse

For abonnenter

Listen med landbrugshandler over fem millioner leveres dagligt via Resights. | Foto: Mikkel Kjær

Her er de seneste landbrugshandler

Læs også