Scandi Standard vinker farvel til sin økonomidirektør

Fjerkrækoncernen Scandi Standard må se sin CFO forlade sin stilling til fordel ”for at opsøge muligheder uden for koncernen.”
Foto: Joachim Adrian
Foto: Joachim Adrian

Julia Lagerqvist, der er økonomidirektør hos Scandi Standard, har fratrådt sin stilling.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra den svenske fjerkrækoncern, der blandt andet har danske Danpo under vingerne.

Lagerqvist har været ansat som CFO siden maj 2019 og fortsætter, indtil en afløser er på plads, eller hendes opsigelsesvarsel på seks måneder udløber, alt efter hvad der kommer først.

”Jeg vil gerne takke Julia for hendes tid hos Scandi Standard og især for hendes vigtige bidrag til at føre os sikkert gennem den udfordrende inflationsperiode i de seneste år. Jeg er taknemmelig for hendes dedikation til at sikre en velordnet overgang og ønsker hende alt det bedste i hendes nye bestræbelser.”, udtaler Jonas Tunestål, adm. direktør i Scandi Standard.

I årets første kvartal steg nettoomsætningen med 18 pct. til samlede 3,2 mia. svenske kroner fra 2,7 mia. svenske kr. i det sammenlignelige kvartal i 2022.

Resultatet af den primære drift, ebitda, steg ligeledes i kvartalet - dette fra 136 mio. svenske kr. i første kvartal af 2022 til 196 mio. svenske kr. i første kvartal af 2023. 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også