Privat slagteri gafler fortsat markedsandele
Himmerlandskød har de seneste år fået ekstra ti procentpont af det danske marked for slagtedyr.
![For seks år siden kom Himmerlandskød over 100.000 slagtninger. Nu er der lagt næsten 22.000 ekstra dyr årligt til. | Foto: Himmerlandskød, PR-foto](https://photos.watchmedier.dk/watchmedier/resize:fill:3840:0:0/plain/https://photos.watchmedier.dk/Images/article12431528.ece/ALTERNATES/schema-16_9/Himmerlandsk%25C3%25B8d%2520rigtig.jpg)
Himmerlandskød fortsætter med at tage en større andel af de danske slagtninger på kreaturer.
Allerede abonnent?Log ind her
Læs hele artiklen
Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.
Med din prøveperiode får du:
Få fuld adgang til dig og dine kollegaer
Start et gratis virksomhedsprøveabonnementRelaterede artikler
Opstartsproblemer holder gammelt slagteri åbent endnu
For abonnenter