Producent af staldinventar overtager aktiver fra konkursbo

KJ Klimateknik, der leverer staldinventar til fjerkræ- og grisesektoren, køber konkursboet efter Agrifarm.
Foto: PR-foto KJ Klimateknik
Foto: PR-foto KJ Klimateknik

KJ Klimateknik har set sit snit til at opruste oven på konkursen af de to selskaber Agrifarm Innovation og Agrifarm Construction.

Fra dags dato overtager producenten af staldinventar til fjerkræ- og grisesektoren således aktiverne i de to selskaber. Det skriver KJ Klimateknik i en pressemeddelelse.

”Ventilationsområdet har de seneste år udviklet sig til i højere grad at handle om komplette klimaløsninger. I det perspektiv passer tilførslen af Agrifarms innovative staldkoncepter og luftrenser særdeles godt ind i KJ Klimateknik”, siger adm. direktør Allan Pedersen i meddelelsen.

Producent af staldinventar går konkurs

De to selskaber blev begæret konkurs 13. marts. Agrifarm Innovation og Agrifarm Construction blev stiftet i 2013 af Hans Jørgen Pedersen og Erling Friis Pedersen.

Flere af de konkursramte selskabers medarbejdere kommer med over i KJ Klimateknik, skriver selskabet. Der er dog ikke sat antal på i pressemeddelelsen.

”Selvom Agrifarm i første omgang driftes som et selvstændigt selskab, giver den fysiske samling af selskaberne i samme hus en lang række synergier. Dels, at vi straks kan vidensdele med hinanden, dels at vi kan dele en række omkostninger,” udtaler Allan Pedersen.

KJ Klimateknik kom ud af det seneste regnskabsår 2021/22 med 900.000 kr. på bundlinjen - en fremgang på omkring 150.000 kr. Bruttofortjenesten landede på 9,7 mio. kr, hvilket er en fremgang på 700.000 kr. i forhold til året før.

AgriWatch forsøger at få en kommentar fra Allan Pedersen.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også