Vicedirektør hos biogas-investor siger op efter tre måneder

Danish Bio Commodities’ vicedirektør har opsagt sin stilling, da samarbejdet ikke var det rigtige match ifølge hende selv.
Foto: pressefoto DBC Invest
Foto: pressefoto DBC Invest

Samarbejdet mellem Danish Bio Commodities og dets vicedirektør Lene Gade Hovmøller blev en kort fornøjelse.

For efter tre måneder i jobbet hos biogasinvestoren har Lene Gade Hovmøller valgt at opsige sin stilling. Det skriver hun selv på sin Linkedin-profil.

”Når det ikke er det rigtige match, så er det vigtigt at eksekvere på det. Mit hjerteblod flyder i agri- og foodsektoren - og selvom biogas-branchen er en del heraf, må jeg erkende, at det er i agri- og foodsektoren, at min passion har de bedste forudsætninger for at blomstre,” skriver hun.

Lene Gade Hovmøller oplyste i juni, at hun havde opsagt sin stilling som landbrugsdirektør i Vækstfonden, da hun ville prøve noget nyt i sin karriere.

I august kom det frem, at hun havde fået en nyoprettet stilling som vicedirektør hos DBC Invest fra 5. september, hvor hun skulle arbejde med ledelse og forretningsudvikling.

DBC Invest er stiftet i 2019 og har ejerandele i seks biogasanlæg. Ejerkredsen udgøres af Vestjyllands Andel, Jysk Energi, Langfristet Erhvervsfinansiering samt Hedeselskabet.

I 2021 landede DBC Invest et resultat på 7,8 mio. kr. Dette forventes at blive væsentligt større i indeværende år.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også