Pöttinger overtager italiensk maskinproducent

Pöttinger har opkøbt italienske MaterMacc Spa, som skal supplere produktporteføljen. Pöttinger overtager alle ansatte og fabrikken i Italien.
Foto: Pöttinger/PR
Foto: Pöttinger/PR

Den østrigske landbrugsmaskinproducent Pöttinger har opkøbt italienske MaterMacc Spa, der blandt andet producerer maskiner til præcisionssåningsteknologi.

Det oplyser Pöttinger i en presseemeddelelse.

Det oplyses ikke, hvor meget det har kostet Pöttinger at opkøbe virksomheden, der har omkring 80 ansatte. Men Pöttinger overtager både ansatte og fabrik.

Planen er, at mærket, salg, servicenetværk og reservedelsforsyning indtil videre forbliver det samme, skriver Pöttinger.

”Med dette opkøb har vi taget endnu et skridt mod en succesfuld fremtid. De innovative produkter til moderne landbrug og passionen hos folket hos MaterMacc passer perfekt ind i Pöttinger-verdenen,” siger Gregor Dietachmayr, der er talsmand for bestyrelsen i Pöttinger.

Pöttinger kom ud af 2021/22 med en rekordomsætning, der oversteg en halv mia. euro, hvilket svarer til omkring 3,8 mia. kr.

Familieejet maskinproducent sætter historisk resultat: Sælger for 3,8 milliarder kroneØstrigsk maskinproducent taber luns af salget i coronaår


Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Det nye partnerskab i Vendsysel vil håndtere 800.000 tons biomasse om året. | Foto: Christian Falck Wolff

Nyt biogas-samarbejde søger om udvidelse

For abonnenter

Listen med landbrugshandler over fem millioner leveres dagligt via Resights. | Foto: Mikkel Kjær

Her er de seneste landbrugshandler

Læs også