Himmerlandskøds nye kæmpeslagteri sætter rammerne for direktørs vækstplaner

Landets største private slagteri er klar til at tage nyt anlæg i brug. Direktør kalder det et slaraffenland og priser sig lykkelig over flere afgørende beslutninger i processen. Den store investering får direktør til at opjustere sine forventninger for fremtiden.
Lars Andersen, adm. direktør og ejer af Himmerlandskød, har store forventninger til de synergieffekter, det nye anlæg skal kaste af sig.
Lars Andersen, adm. direktør og ejer af Himmerlandskød, har store forventninger til de synergieffekter, det nye anlæg skal kaste af sig.

På to år er Himmerlandskøds nye slagteri gået fra at være en tanke til en realitet.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Det nye partnerskab i Vendsysel vil håndtere 800.000 tons biomasse om året. | Foto: Christian Falck Wolff

    Nyt biogas-samarbejde søger om udvidelse

    For abonnenter

    Listen med landbrugshandler over fem millioner leveres dagligt via Resights. | Foto: Mikkel Kjær

    Her er de seneste landbrugshandler

    Læs også