Cimbria investerer i ny grund - skal samle alle aktiviteter under ét tag

Cimbria har købt en grund af Thisted Kommune for et ukendt beløb. Området skal i fremtiden huse samtlige af agrovirksomhedens aktiviteter.
Foto: PR-foto Cimbria
Foto: PR-foto Cimbria

Agrovirksomheden Cimbria flytter inden for en kort årrække alle sine aktiviteter og 450 ansatte over i nye lokaler i Thisted Kommune, der har solgt selskabet en grund på 75.000 kvadratmeter.

Det er en investering af de helt store for selskabet, der producerer anlæg til korntørring og frøbehandling. Det fortæller selskabets økonomidirektør Christian Krog Andersen til Nordjyske.

”Én af grundene til, at vi laver den her store investering, er, at vi har planer om at vækste. Og for at vækste har vi brug for mere plads og kapacitet; vi kunne godt investere der, hvor vi er nu, men vi kan ikke lave de mest optimale løsninger, sådan som vi er placeret i dag,” siger Christian Krog Andersen til mediet.

Økonomidirektøren vil ikke røbe, hvor stor investeringen er. Hvor stor bygningen præcist bliver er ikke bestemt endnu, og en detaljeret plan for byggeriet er heller ikke fastlagt.

I Thisted Kommune er man ligeledes glad for salget af grunden, da det betyder, at milliardvirksomheden forbliver i kommunen, fortæller formand for Erhverv-, Klima-, Teknik-og Miljøudvalget Kris Yde (C).

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Det nye partnerskab i Vendsysel vil håndtere 800.000 tons biomasse om året. | Foto: Christian Falck Wolff

Nyt biogas-samarbejde søger om udvidelse

For abonnenter

Listen med landbrugshandler over fem millioner leveres dagligt via Resights. | Foto: Mikkel Kjær

Her er de seneste landbrugshandler

Læs også