AgriWatch

Cimbria investerer i ny grund - skal samle alle aktiviteter under ét tag

Cimbria har købt en grund af Thisted Kommune for et ukendt beløb. Området skal i fremtiden huse samtlige af agrovirksomhedens aktiviteter.

Foto: PR-foto Cimbria

Agrovirksomheden Cimbria flytter inden for en kort årrække alle sine aktiviteter og 450 ansatte over i nye lokaler i Thisted Kommune, der har solgt selskabet en grund på 75.000 kvadratmeter.

Det er en investering af de helt store for selskabet, der producerer anlæg til korntørring og frøbehandling. Det fortæller selskabets økonomidirektør Christian Krog Andersen til Nordjyske.

”Én af grundene til, at vi laver den her store investering, er, at vi har planer om at vækste. Og for at vækste har vi brug for mere plads og kapacitet; vi kunne godt investere der, hvor vi er nu, men vi kan ikke lave de mest optimale løsninger, sådan som vi er placeret i dag,” siger Christian Krog Andersen til mediet.

Økonomidirektøren vil ikke røbe, hvor stor investeringen er. Hvor stor bygningen præcist bliver er ikke bestemt endnu, og en detaljeret plan for byggeriet er heller ikke fastlagt.

I Thisted Kommune er man ligeledes glad for salget af grunden, da det betyder, at milliardvirksomheden forbliver i kommunen, fortæller formand for Erhverv-, Klima-, Teknik-og Miljøudvalget Kris Yde (C).

Mere fra AgriWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AgriWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch