Tyske slagteriers kapacitet skåret ned af coronaudbrud
Syge medarbejdere udfordrer kædernes kapacitet på de tyske slagterier, beretter medie. Nogle har halveret produktionen.
![Tyske slagterier er udfordret af syge og isolerede medarbejdere, der ikke kan møde på arbejde i de toptunede slagtekæder. | Foto: Thomas Emil Sørensen/ERH](https://photos.watchmedier.dk/watchmedier/resize:fill:3840:0:0/plain/https://photos.watchmedier.dk/Images/article13671916.ece/ALTERNATES/schema-16_9/doc7jfjutttkfatf7op134.jpg)
Sygemeldinger på grund af covid-19 og den hærgende omikron-variant udfordrer nu også de tyske slagterier.
Allerede abonnent?Log ind her
Læs hele artiklen
Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.
Med din prøveperiode får du:
Få fuld adgang til dig og dine kollegaer
Start et gratis virksomhedsprøveabonnementRelaterede artikler
Tysk storslagteri går enegang i at sænke notering
For abonnenter
98 landmænd sagsøger Danmarks næststørste slagteri
For abonnenter
Tysk dokumentar: Tönnies udnytter medarbejdere
For abonnenter