Verdens største svinekødsproducent vil halvere madspild i 2030

Smithfield Foods skal halvere sit madspild i alle amerikanske led inden 2030. Det skal nås ved at forebygge tab, genvinde spildte fødevarer og affald til anvendelse som dyrefoder og energi.
Foto: Finn Frandsen
Foto: Finn Frandsen

Virksomheden Smithfield, der er en af verdens største forarbejdere af kød, har tilsluttet sig landbrugsministeriet i USA’s liste ”Food Loss and Waste Champions” og forpligter sig dermed til at halvere madtab og affald inden 2030.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Det nye partnerskab i Vendsysel vil håndtere 800.000 tons biomasse om året. | Foto: Christian Falck Wolff

    Nyt biogas-samarbejde søger om udvidelse

    For abonnenter

    Listen med landbrugshandler over fem millioner leveres dagligt via Resights. | Foto: Mikkel Kjær

    Her er de seneste landbrugshandler

    Læs også