AgriWatch

Verdens største svinekødsproducent vil halvere madspild i 2030

Smithfield Foods skal halvere sit madspild i alle amerikanske led inden 2030. Det skal nås ved at forebygge tab, genvinde spildte fødevarer og affald til anvendelse som dyrefoder og energi.

Foto: Finn Frandsen

Virksomheden Smithfield, der er en af verdens største forarbejdere af kød, har tilsluttet sig landbrugsministeriet i USA’s liste ”Food Loss and Waste Champions” og forpligter sig dermed til at halvere madtab og affald inden 2030.

Det skriver mediet Fooddive.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AgriWatch

Friland mærker økoforbrugerne bremse op – midlertidigt

Forbrugerne har færre penge og vælger i stigende grad de billige løsninger, hvilket påvirker salget af Frilands økologi på kort sigt. På længere sigt er Danish Crown-datterselskabet fuld af fortrøstning - for der er stor villighed til at købe bæredygtigt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AgriWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch