Grovvareselskab tilføjer endnu et hestebrand til porteføljen

Vestjyllands Andel fortsætter med at øge sit engagement inden for produktion og salg af hestefoder med endnu et køb.
Foto: Pressefoto
Foto: Pressefoto

Endnu et hestebrand er kommet i kløerne på Vestjyllands Andel.

Grovvareselskabet har endnu engang opkøbt en virksomhed, der producerer og sælger hestefoder. Denne gang er det HorseLux, fremgår det af en pressemeddelelse.

"Overtagelsen af HorseLux er i fuld overensstemmelse med strategien om at styrke vores position på hestefodermarkedet," siger Lars Broe, direktør i AgroLand, Vestjyllands Andels specialbutikskoncept.

Igennem de seneste 20 år har Vestjyllands Andel og Miljøfoder produceret hestefoder under brandet HorseLux. Vestjyllands Andel har stået for produktion og distribution af foderet, men det setup ændrede sig med det nye år.

Vestjyllands Andel har overtaget alle aktiviteter vedr. HorseLux, mens Miljøfoder og Brogaarden fremadrettet bliver forhandlere.

I øjeblikket forhandles HorseLux hos flere end 50 forhandlere landet over, men det tal håber og forventer Lars Broe vil stige i fremtiden.

"Vi har høje ambitioner om at øge kendskabet til HorseLux, så det bliver en naturlig del af sortimentet, når man køber varer hos sin lokale hestefoderbutik. Vi vil udnytte de synergier, som selvsagt bliver skabt, ved at vi fremadrettet råder over hele værdikæden, hvad angår både HorseLux og Duvil," siger han.

"Beslutningen om at øge fokus på biogas har været en af de vigtigste i 2021"

Endnu et grovvareselskab indgår samarbejde om data med Danish Crown

Grovvareselskab får ny formand for repræsentantskabet 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår