AgriWatch

Bæredygtigt Landbrug om minkaktion: Staten må betale regningen

Når staten har valgt at slå minkbesætninger ned i en aktion mod corona, må staten betale regningen. Det mener direktøren i interesseorganisationen Bæredygtigt Landbrug, som kalder aktionen overilet og uretfærdig.

Hans Aarestrup, direktør for Bæredygtigt Landbrug, mener regeringen handler overilet og uretfærdigt i minkaktion. | Foto: PR Bæredygtigt Landbrug

Aktionen for at stoppe coronasmitte i minkbranchen er overilet og uretfærdig, mener direktøren i interesseorganisationen Bæredygtigt Landbrug, Hans Aarestrup.

I et åbent brev til Miljø- og Fødevareudvalget skriver Hans Aarestrup, at staten må betale hele regningen, når staten har besluttet at slå besætninger ned.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AgriWatch

Dansk foodtech sidder fast i affyringsrampen - der er brug for flere stjerneskud

MAD FOR MILLIARDER: Mangel på visioner, penge eller ideer? Det halter med at skabe fødevare- og landbrugsaktører med globalt potentiale herhjemme, når man måler det op mod et iværksætterland som Israel. Food & Bio Cluster ser klare mangler i investormiljøet, mens Vækstfonden efterlyser flere gode ideer - så kommer pengene også.

Ny omgang i retten ærgrer Arla-formand

Det er med ”stor ærgrelse”, at Arlas formand kan konstatere, at fem repræsentantskabsmedlemmer vil tage retssagen om krav om indsigt til landsretten, efter byretten har afsagt dom til mejerikoncernens favør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch