Danish Crown fremlægger første plan for gamle Skare-ejendomme

I alt skal der de kommende tre år investeres et trecifret millionbeløb i at opbygge produktion i Vejen - en nyhed, der kommer samme dag som udmelding om slagterilukning. (Opdateres.)
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix.

Danish Crown vil over de kommende tre år investere et trecifret millionbeløb i koncernens fabrik i Vejen - de tidligere Skare-ejendomme. Første mål er at øge udbeningen af danske grise, skriver selskabet i en pressemeddelelse. 

Heri fremhæver produktionsdirektør for Danish Crowns slagterier, Jesper Sørensen, to gode grunde til, at man vil udbygge produktionen i Vejen, nemlig muligheden for at bygge produktionen op efter nye og mere effektive principper. Og mulighede for at løse pladsudfordringer på koncernens slagterier. 

”Investeringerne i Vejen er en del af vores plan for at fastholde Danish Crowns position som den toneangivende fødevarevirksomhed med fokus på kød i Europa,” udtaler Jesper Sørensen: 

”Fabrikken i Vejen ligger ideelt placeret geografisk i forhold til vores slagterier, og samtidig er det i et område, hvor der er er mange fødevarevirksomheder, så derfor er mulighederne for at finde den nødvendige arbejdskraft også gode.”

(Denne artikel er bragt af AgriWatchs søstermedie FødevareWatch.)

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Det nye partnerskab i Vendsysel vil håndtere 800.000 tons biomasse om året. | Foto: Christian Falck Wolff

Nyt biogas-samarbejde søger om udvidelse

For abonnenter

Listen med landbrugshandler over fem millioner leveres dagligt via Resights. | Foto: Mikkel Kjær

Her er de seneste landbrugshandler

Læs også