Danish Crown henter mangeårig Arla-kommunikationsdirektør

Astrid Gade Nielsen stopper – og ind kommer endnu en tidligere Arla-chef til slagterikoncernen i Randers.
Foto: Arla Uk
Foto: Arla Uk

1. april vil der være vagtskifte på kommunikationsdirektørposten i Danish Crown.

Efter en lang karriere i andelsselskaber, først Arla Foods og de seneste syv år i slagteriselskabet i Randers, har Astrid Gade Nielsen nemlig valgt at stoppe. Ind henter topchef Jais Valeur i stedet en kendt skikkelse fra andelsselskaberne, nemlig den tidligere Arla-kommunikationsmand Theis Brøgger.

Indtil nytår var han i mange år først pressechef for Arla med post i Danmark efterfulgt af en række år i den britiske forretning af Arla, hvor han var kommunikationsdirektør for hele forretningen i landet, hvor Arla har hver fjerde omsætningskrone og er landets største virksomhed inden for fødevarer og hurtige forbrugsgoder. Her var han også en del af ledelsen for hele selskabet.

”Jeg er overbevist om, at Theis er den rigtige til at stå i spidsen for et kompetent kommunikationsteam og arbejdet med at styrke vores omdømme som en fødevarevirksomhed, der har forpligtet sig til at producere mere bæredygtige fødevarer til verden,” siger Jais Valeur.

En af Theis Brøggers hovedopgaver bliver, ifølge pressemeddelelsen, at styrke Danish Crowns omdømme som et landmandsejet fødevareselskab, der leverer på sine bæredygtighedsmål. Samtidig skal han være garant for en åben og transparent kommunikationsstrategi samt bygge relationer og forme samarbejdet med interne og eksterne interessenter.

”Jeg er stolt og begejstret for at blive en del af teamet på et så vigtigt tidspunkt for virksomheden, da den står over for en af de mest presserende udfordringer, vi står over for på globalt plan – at imødekomme den voksende befolknings ernæringsbehov ved at levere mere bæredygtige fødevarer,” udtaler den udnævnte Theis Brøgger.

Astrid Gade Nielsen stod i spidsen for Arlas kommunikationsteam i over 20 år. For mange landmænd og branchefolk vil hun være ansigtet på mejerikoncernens indsats under karikaturkrisen tilbage i 2006, hvor Arla kom i stormvejr, da en række mellemøstlige kunder truede med boykot som følge af de danske tegninger.

Theis Brøgger tager over fra Astrid Gade Nielsen den 1. april. Hun vil derefter stå til rådighed frem til 1. juli, melder slagteriet.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Det nye partnerskab i Vendsysel vil håndtere 800.000 tons biomasse om året. | Foto: Christian Falck Wolff

Nyt biogas-samarbejde søger om udvidelse

For abonnenter

Listen med landbrugshandler over fem millioner leveres dagligt via Resights. | Foto: Mikkel Kjær

Her er de seneste landbrugshandler

Læs også