Arla henter ny direktør til ejerkommunikation fra L&F

Morten Nielsen er udnævnt til ny direktør for ejerkommunikation. Han kommer fra en stilling som udviklingschef hos Landbrug og Fødevarer.

Arla har ansat Landbrug og Fødevarers tidligere pressechef, Morten Nielsen, som ny direktør for ejerkommunikation.

Dermed står han for kommunikationen til andelsselskabets cirka 2400 danske andelshavere og de samlet set 8500 andelshavere i Danmark, Sverige, Tyskland, Storbritannien, Holland, Belgien og Luxembourg.

Det skriver Arla Foods i en pressemeddelelse.

Morten Nielsen begynder 1. december og kommer fra en stilling som udviklingschef hos Landbrug og Fødevarer. Han har i en årrække været interesseorganisationens pressechef.

Morten Nielsen afløser Mariam Sommerfeldt Skovfoged, der blev udnævnt til Senior vice president for Corporate Communications den 1. august 2023.

”Jeg er stolt over og glad for at få mulighed for at være med til at styrke den strategiske kommunikation med de mange tusinde ejere sammen med de dygtige kolleger i Arlas ejerkommunikationsteam,” udtaler Morten Nielsen.

Mariam Sommerfeldt Skovgaard glæder sig over, at Morten Nielsen bliver en del af Arla.

”Jeg er virkelig glad for, at Morten bliver en del af Arla. Hans store erfaring med ledelse og kommunikation vil bidrage til, at vi fortsat kan forbedre de måder, hvorpå vi involverer, informerer og lytter til vores ejere på tværs af landegrænser. Vores ejere spiller en afgørende rolle i Arlas Future26-strategi, herunder vores bæredygtighedsforpligtelser på gårdene, og jeg ser meget frem til at byde Morten velkommen i vores team,” udtaler Senior vice president for Corporate Communications, Mariam Sommerfeldt Skovfoged.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Det nye partnerskab i Vendsysel vil håndtere 800.000 tons biomasse om året. | Foto: Christian Falck Wolff

Nyt biogas-samarbejde søger om udvidelse

For abonnenter

Listen med landbrugshandler over fem millioner leveres dagligt via Resights. | Foto: Mikkel Kjær

Her er de seneste landbrugshandler

Læs også