Danish Crown skifter på posten som HR-direktør

Nuværende chef for personale stopper og slagterikoncernen har afløser på plads.
Rikke Kroer Høberg. | Foto: Pr / Danish Crown
Rikke Kroer Høberg. | Foto: Pr / Danish Crown

Danish Crown har ansat Rikke Kroer Høberg til at stå i spidsen for sin HR-funktion.

Den nye direktør for slagterikoncernens personale kommer fra produktionsvirksomheden Nissen og starter i Randers-virksomheden den 15. august. Det skriver Danish Crown i en pressemeddelelse fredag. 

Rikke Kroer Høberg bliver en del af de øverste lag i Danish Crown, hvor HR er stabsfunktion med direkte reference til adm. direktør Jais Valeur og den tre mand store direktion.

Jobbet indebærer det øverste ansvar for arbejdsforholdene for de over 20.000 medarbejdere i Danish Crowns koncern. Senest har HR-funktionen været i spil, da slagteriet i Sæby skulle lukkes og knap 800 mennesker mistede deres arbejde.

Rikke Kroer Høberg overtager posten fra Andreas Friis, der blev ansat af adm. direktør Jais Valeur tilbage i 2016. Han har ifølge pressemeddelelsen ønsket at rykke tilbage til Sjælland i forbindelse med sin søns skolestart, lyder det. Han har sidste arbejdsdag 31. august.

Rikke Kroer Høberg bor i Lystrup ved Aarhus og har de seneste år været chef for HR og group services i produktionsvirksomheden Nissen. Danish Crown fremhæver, at hun er valt, fordi hun har ”stor erfaring med at implementere HR-udviklingsstrategier inden for produktion- og administrative funktioner”. Samtidig nævnes det, at det for koncernen er afgørende, at den interne pipeline af talenter styrkes, og at der fortsat skal være stort fokus på ”overordnet transformation” af organisationen

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Det nye partnerskab i Vendsysel vil håndtere 800.000 tons biomasse om året. | Foto: Christian Falck Wolff

Nyt biogas-samarbejde søger om udvidelse

For abonnenter

Listen med landbrugshandler over fem millioner leveres dagligt via Resights. | Foto: Mikkel Kjær

Her er de seneste landbrugshandler

Læs også