Jais Valeur stopper på bestyrelsespost

Efter at have landet et sæde i Alm. Brands bestyrelseslokale, siger Danish Crowns topchef nu farvel til måleindustrien.
Ud over sine interne bestyrelsesposter i Danish Crown-koncernen har Jais Valeur to eksterne bestyrelsesjob. Dertil kommer, at han er formand for Klimapartnerskabet for landbrug og fødevaresektoren. | Foto: Joachim Ladefoged
Ud over sine interne bestyrelsesposter i Danish Crown-koncernen har Jais Valeur to eksterne bestyrelsesjob. Dertil kommer, at han er formand for Klimapartnerskabet for landbrug og fødevaresektoren. | Foto: Joachim Ladefoged

Danish Crowns topchef forlader nu sin bestyrelsespost i Foss-koncernen.

Det fremgår af en opdatering på CVR-registret og kommer i forlængelse af, at Jais Valeur tidligere på året kandiderede og også blev valgt til Alm. Brands bestyrelse. 

Det er kutyme i en række virksomheder, at topchefer og ledere tillades maksimalt to bestyrelsesposter ved siden af deres direktørjob. Det gælder også Danish Crown. 

Danish Crowns topchef har kurs mod Alm. Brand Groups bestyrelse

Jais Valeur blev valgt ind bestyrelsen for Foss, der producerer analyse- og måleinstrumenter til landbrugs- og fødevareindustrien helt tilbage i 2009. Ud over posten der har han ligeledes i en årrække været næstformand i bryggerivirksomheden Royal Unibrew.

Det kom frem i april, at Jais Valeur stillede op til posten i finanskoncernen Alm. Brand. Her har han fået sæde ved siden af formand Jørgen Hesselbjerg Mikkelsen, der er landmand og også formand for Danish Agro.

Ud over Jais Valeurs bestyrelsesposter har hans direktions-kollega i Danish Crown Tim Ørting Jørgensen også skiftet poster i dette forår. I april kom det frem, at han fremover har sæde i såvel Uhrenholt-koncernen samt frø-selskabet DLF.

Uhrenholt får Danish Crown-direktør med i bestyrelsen

DLF henter Danish Crown-direktør til bestyrelse

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Det nye partnerskab i Vendsysel vil håndtere 800.000 tons biomasse om året. | Foto: Christian Falck Wolff

Nyt biogas-samarbejde søger om udvidelse

For abonnenter

Listen med landbrugshandler over fem millioner leveres dagligt via Resights. | Foto: Mikkel Kjær

Her er de seneste landbrugshandler

Læs også