Danhatch-chef træder tilbage efter alvorlig sygdom

Danhatch har konstitueret en ny ledelses-duo, da Kristian Kristensen må træde tilbage efter 26 år i spidsen for koncernen på grund af alvorlig sygdom.

Kristian Kristensen, der igennem 26 år har været koncernchef i rugerivirksomheden Danhatch, stopper på grund af alvorlig sygdom.

Koncernchefen blev ramt af alvorlig sygdom i efteråret, og han har siden været i et genoptræningsforløb. Han vender dog ikke tilbage, og derfor konstituerer Danhatch koncernøkonomidirektør Lasse Olesen og HR- og kommunikationsdirektør Anette Hermansen som sideordnede koncernchefer.

Det skriver Danhatch i en pressemeddelelse.

Lasse Olesen og Anette Hermansen har begge været en del af koncernledelsen i en årrække. Siden Kristian Kristensen blev sygemeldt, har Lasse Olesen og Anette Hermansen haft delt ledelse af Danhatch-koncernen. Det er i naturlig forlængelse heraf, at de nu bliver konstitueret som sideordnede koncernchefer, skriver Danhatch.

”Anette Hermansen og Lasse Olesen har et indgående kendskab til Danhatchs forretningsområde og organisation. De er to stærke profiler med samme værdier og forskellige faglige styrker, der komplementerer hinanden. Tilsammen udgør de en solid og særdeles kompetent duo, og det er med fuld tillid, at bestyrelsen konstituerer Anette Hermansen og Lasse Olesen som sideordnede koncernchefer i Danhatch Group,” udtaler Henning Haahr, bestyrelsesformand i Danhatch Holding.

Henning Haahr håber at se den nu tidligere koncernchef tilbage i en ny funktion i koncernen.

”Kristian Kristensens betydning for udviklingen af Danhatch har været enestående og kan ikke overvurderes. Hans visionære tankegang, viljestyrke og gode humør har været drivende for selskabets udvikling. Vi takker Kristian Kristensen for den enorme indsats gennem mange år, og vi håber på at se ham igen i en funktion, når helbredet tillader det,” udtaler han.

I meddelelsen udtaler Kristian Kristensen, at han er stolt af de 30 år, han nåede at være i koncernen, heraf 26 som koncernchef.

”Danhatch har fyldt det meste af mit liv i mange år, og jeg er stolt over, hvad jeg sammen med fantastiske kolleger har været med til at udrette. Det har været en fantastisk tid, som jeg vil se tilbage på med glæde. Samtidig er jeg glad for, at interne kræfter bærer faklen videre,” siger Kristian Kristensen

Danhatch er ejet af de to andelsselskaber Danish Agro og DLG. Selskabet er en af Europas største rugerivirksomheder.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Det nye partnerskab i Vendsysel vil håndtere 800.000 tons biomasse om året. | Foto: Christian Falck Wolff

Nyt biogas-samarbejde søger om udvidelse

For abonnenter

Listen med landbrugshandler over fem millioner leveres dagligt via Resights. | Foto: Mikkel Kjær

Her er de seneste landbrugshandler

Læs også