Biogas-projekt henter erfaren direktør fra sønderjysk kollega

Vejen-baseret biogasanlæg får nu sin første medarbejder.
Det kommende biogasanlæg i Lunderskov nord for Vejen får nu sin første medarbejder. Arkivfoto. | Foto: Christian Falck Wolff
Det kommende biogasanlæg i Lunderskov nord for Vejen får nu sin første medarbejder. Arkivfoto. | Foto: Christian Falck Wolff

Arbejdet med at opføre, indkøre og sætte gang i driften på 3KNT Bioenergi Aps ved Vejen bliver lagt i hænderne på den erfarne biogasman Jesper G. Jørgensen.

Fra 1. august henter 3KNT Bioenergi nemlig den nuværende direktør fra Sønderjysk Biogas til en stilling som projektchef for opførelsen af det nye storprojekt, der skal stå færdig i 2025. Det oplyser ejerne 3KNT Bioenergi Amba, Linkogas Amba og Danish Agro amba.

Jesper G. Jørgensen er i dag direktør i det sønderjyske, men den 41-årige elektriker og maskinmester har også tidligere haft ansættelser i Nature Energy, Per Aarsleff og Linkogas.

”Vi har brug for erfaring, vedholdenhed og en chef, der er innovativ og løsningsorienteret, og det er vi sikker på, at vi får med Jespers tiltrædelse. Knap 140 landmænd fra området har tilsluttet sig projektet, og der er store forventninger til, at vi kommer godt og sikkert i hus med alle planerne,” udtaler Niels Blem Sørensen, der er fomand for selskabet.

Nyt andelsejet biogasanlæg får leverandørgrundlag på plads

Det nye anlæg skal efter planen producere biogas på baggrund af mindst 800.000 tons biomasse fra landbruget og forventes at være i produktion i løbet af år 2025.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også

Landbrugshandlerne, der tinglyses, leveres af Resights. | Foto: Mikkel Kjær

Her er de seneste landbrugshandler

For abonnenter