Fødevareøkonom: Danish Crown er tvunget ud i ret markant beslutning

Henning Otte Hansen vurderer lukningen af slagteriet i Sæby som værende rettidig omhu, men kalder det en markant og drastisk beslutning. Besparelserne gavner noteringen. 
Henning Otte Hansen, fødevareøkonom og seniorrådgiver ved Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi på Københavns Universitet. | Foto: Miriam Dalsgaard/Politiken/Ritzau Scanpix.
Henning Otte Hansen, fødevareøkonom og seniorrådgiver ved Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi på Københavns Universitet. | Foto: Miriam Dalsgaard/Politiken/Ritzau Scanpix.

At Danish Crown har indstillet slagteriet i Sæby til lukning, og 800 medarbejdere står til at blive afskediget, har været et nødvendigt onde.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
!
!
Skal indeholde mindst 6 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også