Erfaren frø-direktør bliver ny formand for planteforædlingsselskab

Truels Damsgaard, der i en lang årrække var direktør hos DLF, bliver ny bestyrelsesformand for Sejet Planteforædling, der er ejet af DLG.
PR-foto: DLG
PR-foto: DLG

Truels Damsgaard, der er bestyrelsesformand for avlselsskabet Danbred og igennem 16 år var direktør hos frøselskabet DLF, overtager posten som bestyrelsesformand i det DLG-ejede Sejet Planteforædling.

Han afløser Bent Nissen, der har ønsket at stoppe som formand for at fokusere på sit job som adm. direktør i DLG’s tyske grovvareforretning, HaGe, skriver DLG i en pressemeddelelse.

”Sejet Planteforædling er en interessant virksomhed, og det er en spændende opgave, jeg står overfor som bestyrelsesformand. Planteforædling kommer til at spille en endnu større rolle i fremtiden, hvor vi skal omstille landbruget i en bæredygtig retning, og det er en rejse, jeg ser frem til at være en del af,” siger Truels Damsgaard i pressemeddelelsen.

Afgående topchef i DLF: ”Det har været mest meningsfuldt, når det var svært”

Det er Truels Damsgaards erfaringer efter 16 år hos DLF, der gør ham attraktiv som bestyrelsesformand for Sejet, lyder det fra Kristian Hundebøll, adm. direktør i DLG i meddelelsen.

”Der er ingen tvivl om, at Truels har kompetencerne og indsigten til at løfte opgaven som formand. Han har stået i spidsen for en imponerende udvikling i DLF, og jeg er sikker på, at han i samarbejde med ledelsen kan være med til at drive vækst og udvikling i Sejet Planteforædling,” siger han.

Truels Damsgaard blev i november sat i spidsen for avlsselskabet Danbred.

Erfaren frø-direktør indsættes som ny spids for ombrust avlsselskab

Sejet Planteforædling stammer fra 1947. Det er i dag en af Europas førende og mest moderne planteforædlingsvirksomheder med eget forædlingsprogram og et stort repræsentationsprogram i udlandet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også