Fødevarebranche: Skifte til el giver konkurrencefordele
Der er ingen tvivl om, at elektrificering og CO2-neutralitet er vigtigt i forhold til kunder og investorer, lyder det fra flere fødevareproducenter efter afslutningen af et større projekt.
![Foto: Joachim Ladefoged/JPA](https://photos.watchmedier.dk/watchmedier/resize:fill:3840:0:0/plain/https://photos.watchmedier.dk/Images/14892378/975q73/ALTERNATES/schema-16_9/doc7on5ww5l2zo1bghg83i2.jpg)
Fødevarebranchen står overfor en større omlægning fra fossile brændstoffer til mere grønne, elektriske løsninger. Ifølge flere aktører i branchen kan op mod 95 pct. af al produktion i branchen omlægges til el.
Allerede abonnent?Log ind her
Læs hele artiklen
Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.
Med din prøveperiode får du:
Få fuld adgang til dig og dine kollegaer
Start et gratis virksomhedsprøveabonnementRelaterede artikler
Fødevarebranchen skal elektrificeres – men det tager tid
For abonnenter