AgriWatch

Vestjyllands Andel har fået ny bestyrelsesformand

Andelsselskabet Vestjyllands Andel har fået ny bestyrelsesformand i 49-årige Alex Ostersen.

Grovvareselskabet Vestjyllands Andel har den nye bestyrelsesformand på plads. Alex Ostersen erstatter den afgående bestyrelsesformand i Vestjyllands Andel, Leif Haubjerg, der trak sig efter mere end 20 år på posten.

Det skriver Vestjyllands Andel i en pressemeddelelse.

”Jeg ser frem til at videreudvikle det gode og tætte samarbejde med direktionen, medarbejderstaben og den øvrige bestyrelse. Samtidig er ambitionen at øge bestyrelsens engagement i den strategiske udvikling af Vestjyllands Andel. Desuden handler det om at fastholde en kontinuerlig daglig drift i selskabet og sikre fortsat udvikling af foderblandinger, planteprodukter og vores generelle rådgivning til fremtidens landbrug”, fortæller Alex Ostersen og tilføjer:

”Generelt gælder det om at fortsætte ud ad den lige vej, som vi allerede har banet for os selv. Her tænker jeg i særdeleshed på Vestjyllands Andels engagement inden for den grønne omstilling, hvor vi som en del af strategieni den grad har formået at sætte vores fælles selskab på landkortet,” siger han.

Samtidig blev to nye bestyrelsesmedlemmer valgt ind, Dorte Kvistgaard Christensen og Søren Bonde Laustsen.

Vestjyllands Andel kom ud af det seneste regnskab med 2,8 mia. kr. på toplinjen og 114 mio. kr. på bundlinjen.

Vestjyllands Andel tager tigerspring på toplinjen i rekordår

Grovvarevirksomhed vil øge grønne investeringer

Vestjyllands Andel vil vende Asien ryggen: ”Nogle varer kan vi ikke være sikre på at få”

Mere fra AgriWatch

L&F i svar til DLG: Det, I beder om, findes ikke

Interesseorganisationen Landbrug & Fødevarer kan ikke umiddelbart imødekomme DLG’s ønske om et ændret medlemskab. Det, som grovvarekoncernen har ønsket, er ikke på hylderne, lyder det. Dermed skal der træffes et valg inden nytår.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AgriWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch