Vestjyllands Andel hiver to ansatte op i direktionen

Grovvareselskabet Vestjyllands Andel har de seneste år fået flere nye forretningsområder, hvilket har gjort ledelsesopgaven større. Derfor bliver to af selskabets ansatte rykket op i direktionen.
Jeppe Tokkesdal (tv.) er ny kommerciel direktør i Vestjyllands Andel, hvor han også bliver en del af direktionen. Det samme gør driftsdirektør Svend Kvorning Ehmsen (th.).
Jeppe Tokkesdal (tv.) er ny kommerciel direktør i Vestjyllands Andel, hvor han også bliver en del af direktionen. Det samme gør driftsdirektør Svend Kvorning Ehmsen (th.).

Direktionen i Vestjyllands Andel bliver fra på fredag udvidet fra en til tre personer.

De nye kræfter er Svend Kvorning Ehmsen og Jeppe Tokkesdal, der fremover flankerer adm. direktør Steen Bitsch i direktionen. Det oplyser andelsselskabet i en pressemeddelelse.

”Vestjyllands Andel har i de seneste år udvidet aktiviteterne betragteligt. Flere forretningsområder er kommet til, og i takt hermed er ledelsesopgaven selvsagt også blevet større. Derfor er denne udvidelse og samtidige foryngelse af direktionen i naturlig forlængelse af den strategi, som bestyrelsen har lagt,” udtaler Steen Bitsch, adm. direktør i Vestjyllands Andel, i meddelelsen.

Svend Kvorning Ehmsen har været ansat i Vestjyllands Andel siden 2006, og siden 2018 har han haft titlen som driftsdirektør. Nu bliver han en del af direktionen.

”Som moderne grovvareselskab er det vores opgave at servicere vores mange lokale kunder og medlemmer med fremtidens kvalitetsprodukter til bedriften, og dén opgave tager vi dybt seriøst. Både nu og i fremtiden,” udtaler Svend Kvorning Ehmsen.

Han får selskab i direktionen af Jeppe Tokkesdal, der har været ansat som chef for risikostyring siden 2018. Han bliver fremover kommerciel direktør.

”Dansk landbrug er i konstant bevægelse, og det er nødvendigt med flere forskellige forretningsben for at følge og ikke mindst præge udviklingen. Udover at levere kerneydelser til landbruget prioriterer vi samhandlen og partnerskabet med medlemmer, leverandører, producenter og forskningsindustri højt,” udtaler Jeppe Tokkesdal.

Vestjyllands Andel har ca. 4.000 medlemmer og beskæftiger ca. 250 medarbejdere. Selskabet omsatte i 2020/21 for 2,3 mia. kr. og havde en bundlinje på 67,5 mio. kr.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Det nye partnerskab i Vendsysel vil håndtere 800.000 tons biomasse om året. | Foto: Christian Falck Wolff

Nyt biogas-samarbejde søger om udvidelse

For abonnenter

Listen med landbrugshandler over fem millioner leveres dagligt via Resights. | Foto: Mikkel Kjær

Her er de seneste landbrugshandler

Læs også