Grovvarekoncerns vitamin-division får ny topchef

Efter 22 år i spidsen for Vilofoss takker Jacob Holm af som adm. direktør for DLG-datterselskabet. Derved bliver der også skiftet ud i koncernledelsen.
Foto: DLG/PR
Foto: DLG/PR

Efter 32 år i DLG og 22 år som adm. direktør i Vilofoss samt medlem af DLG’s koncernledelse træder Jacob Holm nu tilbage fra sine poster.

Beslutningen er hans egen og blev taget sidste år, skriver DLG i en pressemeddelelse. Ifølge grovvarekoncernens adm. direktør Kristian Hundebøll har den afgående vitamindirektør sat et stort og varigt indtryk på koncernen.

”Det er i høj grad Jacobs fortjeneste, at Vilofoss i dag er en velkørende, international forretning, og jeg vil gerne takke ham for den store og betydningsfulde indsats, han har ydet. Derfor er jeg glad for, at Jacob har sagt ja til fortsat at varetage en række vigtige opgaver for Vilofoss og DLG,” siger Kristian Hundebøll uden at uddybe Jacob Holms nye opgaver.

Hans afløser bliver hollandske Boudewijn Morelissen, der fra 1. marts er ny adm. direktør for Vilofoss-gruppen, hvor han samtidig træder ind i DLG’s koncernledelse.

Boudewijn Morelissen har tidligere erfaring fra vitamin- og mineralbranchen, hvor han har været en del af topledelsen i Cargills europæiske premix-forretning.

”Boudewijn er en dygtig leder og har efter mange år i branchen fået et indgående kendskab til Vilofoss’ forretning og organisation, så jeg er glad for, at han sagt ja til at tage over efter Jacob,” siger Kristian Hundebøll og fortsætter:

”Vi står ved begyndelsen af en ny strategiperiode, hvor Boudewijn skal være med til at sætte retningen for vores vitamin- og mineralforretning fremadrettet. Det ser jeg frem til at arbejde tæt sammen med ham om.”

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Læs også